Mikä on Instagramin feed-postausten uusi kuvakoko vuonna 2025 ja miten rajata vanha neliöpostaus profiilin pystyruudukkoon sopivaksi?

Alkuperäinen postaus tehty 18.1.2025, ohjeita päivitetty viimeksi 13.3.2025.

 
Instagram feed kuvakoko; Instagram kuvakoot 2025; Instagram uusi kuvasuhde; Instagram uusi kuvakoko; Instagram kuvasuhde; Instagram kuvasuhde 2025; Instagram kuvakoko;  Instagram kuvakoot; Instagram-pohja; Studio Behm; art director; mainostoimisto

Vinkit antaa art director Niina Behm / Studio Behm.

Kurkkaa tästä postauksesta Instagramin uusi suosituskoko uusille pystymuotoisille feed-kuvapostauksille ja lue ohjeet, miten rajaat Instagramissa omat vanhat neliöpostaukset uuteen profiilin pystyruudukkoon sopiviksi!

Vaihtuiko Instagram-tilisi profiiliruudukossa vanhojen neliöksi tehtyjen postausten rajaus yllättäen tammikuussa 2025 pystyksi? Älä säikähdä, kyseessä on Metan tekemä muutos, jota ensin vasta testattiin ja nyt muutos näyttää vähitellen tulevan eri tileille myös Suomessa käyttöön. Itselläni näkyy 18.1.2025 muutos vasta toisella tilillä, toisella tilillä näkyy vielä vanha neliön muotoinen profiilisivun ruudukko. Ensimmäinen reaktiosi muutoksen nähtyäsi saattoi olla, että nyt koko profiilin ulkoasu on mennyt pilalle ja rumaksi rajattuja vanhoja postauksia täytyy alkaa poistamaan. Älä ala poistamaan vanhoja neliöpostauksia vaan lue ensin tämä postaus läpi! Kerron alla uudesta feed-kuvapostausten suosituskoosta uusia postauksia ja pohjia varten. Kerron myös tavan, jolla pääset käsin vaihtamaan myös niihin vanhoihin oman profiilisi neliöpostauksiin takaisin järkevämmän rajauksen, jolloin vanhojen postausten tekstit eivät katkea hassusti uudessa pystymallisessa profiiliruudukossa. (Huom. tämä postaus ei kosketa reelsiä eli keloja eikä tarinoita. Postaus vinkkaa muutoksista pelkästään feedin kuvapostauksille eli niille, joita aiemminkin postasit joko kuva kerrallaan Instagramissa tai esim. useamman kuvan kuvakarusellinä.)


OIKOREITTI!

Ovatko yrityksesi Instagram-pohjat indd- tai psd-muodossa ja kaipaat apua niiden päivitykseen?

Jos haluat tilata Instagramin feed-pohjien päivityksen uuteen vuoden 2025 kuvakokoon kokeneelta pohjien suunnittelijalta sen sijaan, että teet pohjamuutokset suoja-alueineen itse, kurkkaa silloin postaus tämän linkin takaa!


Jos taas etsit parhaillaan tietoa Instagramin feed-postauksen uudesta kuvakoosta 2025 ja olet aikeissa tehdä pohjien muutokset itse, lue silloin alla olevat vinkit!

Art director vinkkaa: Mikä on uusi suosituskoko Instagramin feedin kuvapostauksille tammikuussa 2025?

/ Huom. tarkista ajantasaiset koot aina Instagramin tai Metan omista ohjeista, älä pelkästään täältä! /

Uusi tammikuussa 2025 muuttunut Instagramin pystymallinen feed-postauksen suosituskuvakoko on 1080 x 1350 px (4:5 suhde), 72 dpi.

Tuo 1080 x 1350 px (4:5 suhde) on siis se koko, jolla jatkossa Instagramin feedin kuvapostaus kannattaa taittaa sen aiemman neliömuodon sijaan. Kerron alla tarkemmin, mitä muuta on hyvä huomioida uuden muotoista taittopohjaa tehdessä:

Huomioithan myös nämä, kun suunnittelet Instagramin kuvapostausta feediin uudella koolla:

  • Törmäsitkö jossain ohjeessa myös kuvakokoon 3:4? Kyllä, sekin liittyy tähän. Hieman hämmentävää kokouudistuksesta tekee sen, että vaikka feed-postauksen uusi pysty suosituskoko on tällä hetkellä tuo 4:5 suhde ja koko 1080 x 1350 px, itse Instagramin profiiliruudukkoon tuleva kuva rajautuu automaattisesti vielä eri kokoon, myöskin kyllä siis pystykuvamuotoon, mutta ruudukon kuvasuhde on 3:4. Mitä tämä käytännössä tarkoittaa? Sitä, että kun postaat tuon 1080 x 1350 px kokoisen kuvan, Instagram rajaa profiilisivusi uutta pystyruudukkonäkymää varten automaattisesti kuvan oikeasta ja vasemmasta reunasta hieman pois reunoja (Alla olevassa kuvassa mustat palkit ovat siis sitä osaa, joka taitosta katoaa profiiliruudukossa. Mutta tosiaan feedissä näet postauksen kokonaan alkuperäisessä koossa).

  • Miten itse art directorina aion asian ratkaista? Aion tehdä jatkossa feedin kuvapostauksia varten taittoja, joiden tiedostokoko on se 1080 x 1350 px (4:5 suhde), 72 dpi eli alla olevassa kuvassa sekä mustat että ruskeat alueet, mutta aion huomioida sommittelussa sen, että en laita oikeaan ja vasempaan reunaan mitään tärkeää, esim. tekstejä. Tuo ns. suoja-alue vaihtelee eri lähteissä, mutta itse testasin, että sellainen 100 px tyhjää tilaa kumpaankin reunaan sivulle on tällä hetkellä turvallinen. Sillä tavalla esim. otsikko ei katkea ruudukkonäkymässä. Alla olevassa kuvassa koko pinta-ala (sekä musta että ruskea) on siis se taiton pinta-ala 1080 x 1350 px (postaus näkyy tällöin syötteessä siinä koossa, kuin sen taitoitkin) ja musta väri on puolestaan alla olevassa kuvassa se, joka rajautuu kuvasta pois Instagramin automaattisessa profiiliruudukon rajauksessa. Eli profiiliruudukossa näkyisi vain tuo ruskeataustainen alue. Miksi en pidä reunojen suoja-aluetta vain tuon mustan alueen levyisenä? Sillä jos tekstiä olisi siellä reunassa asti, jäisi tekstitkin aivan reunaan kiinni profiiliruudukossa. Ja se näyttäisi taas rumalta. Tämä 100 px näyttää siis kauniimmalta, koska tekstin viereen jää vähän ilmaa.

Mikä on Instagramin uusi pysty kuvakoko feed-postauksissa tammikuussa 2025 ja mitkä ovat suoja-alueet? Studio Behmin art director Niina Behm vinkkaa koon, millä itse aikoo taittoja tehdä.

Studio Behmin art directorin suosima pikselikoko ja suoja-alue uudelle Instagramin feedin kuvapostaukselle tammikuussa 2025.


Jäitkö vielä miettimään, miten uusi pystykuvasi näkyy heillä, joilla profiiliruudukon kuvat ovat yhä neliöitä? Tarvitaanko neliörajausta vielä jossain muuallakin Instagramissa? Tarvitaan!

Lisävinkki taittoon: Jos haluat varmistaa, että uudet pystymuotoon taitetut feedin kuvapostaukset näkyvät oikein rajattuna profiiliruudukossasi myös heille, joilla näkyy yhä pienen hetken ajan vanha neliöruudukko, suosittelen sinua jättämään suoja-alueen myös kuvan ylä- ja alareunaan, kohtiin, joista kuva rajautuu neliöksi. Itse tein yhtä uutta Instagramin pystykuvaa taittaessa InDesign-taittoon kaksi 135 px korkuista valkoista palasta, joista toisen lisäsin taitossa yläreunaan ja toisen alareunaan. Niillä testasin, miltä kuva näyttäisi, jos se rajautuisi neliöksi jollakin. Ja poistin ne sitten ennen tallentamista pois. Voit toki laittaa myös linjaviivat noihin kohtiin ja ajatella, ettet laita kuvan yläreunaan mitään tärkeää eli esim. tekstiä tai silmiä 135 px korkeudella olevaa linjaviivaa ylemmäksi, etkä mitään tärkeää kuvan alareunassa linjaviivaa 1215 px alemmaksi (eli linja-viiva, joka sijaitsee alareunasta noustuna 135 px korkeudella). Jos huomioit tuon neliörajauksen, tällöin esim. tuossa mun yläpuolella olevassa kuvassa pääotsikko ei saisi olla noin ylhäällä ja alhaalla logo ja pienet tekstit pitäisi nostaa ylemmäksi. Ne katkeaisivat kesken niillä, joilla näkyy nyt profiilikuvaruudukko neliönä.

Instagramin Explore-ruudukossa (se, missä Instagram ehdottaa sinulle kerralla pienempien kuvien kera kiinnostavaa sisältöä), siinä on yhä tällä hetkellä 13.3.2025 myös neliörajaus käytössä. Se, muuttuuko myös tämä Explore-ruudukko jossain vaiheessa pystymalliseksi, sitä ei voi vielä tietää.

Mutta jos haluat taittopohjissa pelata nyt varman päälle, tee feediin tulevat kuvapostaukset lähtökohtaisesti uuteen 1080 x 1350 px kokoon, mutta huomioi taiton sommittelussa myös tämä neliörajaus ja se profiiliruudukkoon tuleva rajaus sommittelemalla asiat linjaviivojen avulla tarpeeksi keskelle.

Vastaan voi toki tulla myös tilanteita, että tarvitaan myös muualle (esim. nettisivuille) suoraan myös tuo neliöruutu, silloin voit myös hyödyntää tuota 135 px lukua taitossa!

Ja tosiaan, jos eri suoja-alueet, koot ja rajaukset kuulostavat jo tässä vaiheessa heprealta, aina voit tilata pohjien päivitysapua myös graafikolta. Studio Behm auttaa päivittämään taittopohjia, jotka on luotu InDesignilla, Photoshopilla tai Adobe Express-ohjelmassa. Olen luonut asiakkaita varten pohjan, jossa kaikki linjaviivat ovat täysin kohdilleen ja mukana saat myös taiton päälle siirrettävän kuvan, jolla pystyt esikatselemaan, miltä Instagramin pystyruudukon rajaus näyttää ja miltä näyttää neliörajaus. Näin sun ei tarvitse taittaessa arvailla, katkeaako joku teksti kesken, jääkö silmät rajauksen taakse piiloon tai katoaako joku tärkeä elementti Instagramin ikonin taakse. Jos pohjien päivitysapu kiinnostaa, kurkkaa silloin tänne!


Muista seurata itse muutoksia!

TÄRKEÄÄ! Koska somealustat muuttuvat jatkuvasti, kaikista turvallisinta on tehdä postauksia, joissa tärkein sisältö on mahdollisimman keskellä. Muistathan huomioida postausta taittaessa myös mahdolliset ikonien paikat. Esim. jos teet Instagramiin kuvakarusellia eli useamman kuvan postausta, ruudukossa kuvan päälle tulee ainakin tällä hetkellä se kuvakarusellin ikoni. Jos haluat, että lukija pystyy lukemaan postauksesi otsikon katkeamattomana myös ruudukosta, älä laita tekstiä näiden ikoneiden alle. Samoin kiinnitetty-ikoni näkyy ruudukossa kuvan päällä, huomioi myös se sommittelussa.

Huomaathan myös, että Instagram saattaa tehdä vielä lisämuutoksia esim. rajausten kustomointiin jopa seuraavien kuukausien aikana. Esim. siihen profiiliruudukkoon/ruudukon kansikuvien kustomointiin saattaa tulla vielä muutoksia. Ethän siis lue ohjeita koskaan niin, että ne kestävät ikuisesti vaan tarkista ohjeet tasaisin väliajoin itse!

Ps. tämä postaus koskee vain feedin kuvapostauksia, ei reelsejä/tarinoita.


Miten korjata vanhojen neliön mallisten Instagram-postausten rajaus uuteen pystyruudukkoon sopivaksi, niin ettei kuvat ja niiden tekstit rajaudu hassusti?

/ Ohje on tehty itse testaamalla tätä iphonella 18.1.2025. Joku valikko tai kohta voi toimia siis eri tavalla kännykälläsi tai omalla Instagram-tililläsi ei vielä näy uusi pystyrajaus. Instagram muuttuu nopeasti ja toimii eri kännyköillä eri tavalla, joten kurkkaa aina siis ajantasaiset ohjeet suoraan Instagramin omista ohjeista! /

Nyt olet oppinut ylhäällä, millaiseen kokoon uudet Instagramin feedin postaukset kannattaa tehdä. Mutta kaikki vanhempia Instagramin postauksia ei tietenkään kannata alkaa taittamaan uusiksi. Itsekin kävin vanhoja postauksiani läpi ja vaihdoin hassusti rajautuvat vanhat postaukset käsin suoraan Instagramissa näillä ohjeilla:

Näin vaihdat rumasti rajautuvat postaukset pystymalliseen ruudukkoon sopiviksi (ensin pikaohje ilman kuvia):

  • Mene Instagramin profiilisivulle (paikka, jossa näet kaikki aiemmat postauksesi).

  • Mene siihen postaukseen, jonka rajausta haluat muuttaa.

  • Vaihtoehto 1: Kun olet klikannut postauksen auki, mene -valikkoon, joka minulla löytyy Iphonesta esim. jokaisen postauksen oikeasta yläkulmasta. Vaihtoehto 2 (toimii ainakin Iphonella): paina postausta pitkään ja esiin tulee popup-ikkuna, jossa on erilaisia otsikoita.

  • Valitse kohta Säädä esikatselua.

  • Valitse alhaalta Sovita. Neliöön postaukseen ilmestyy tällöin ylös ja alas tyhjää tilaa. Näet sen esikatselukuvasta.

  • Kun olet painanut Sovita sanaa, myös vieressä oleva sana Tausta muuttuu aktiiviseksi. Voit nyt vaihtaa valkoisen värin sijaan taustalle myös mustan värin klikkaamalla sanaa Tausta. (Itse suosin tätä mustaa taustaväriä)

  • Paina lopuksi Valmis.

  • Tee sama niille postauksille, joiden rajausta haluat muuttaa.

Tässä vielä samat vaiheet kuvien kautta:

  1. Mene postaukseesi ja valitse ylhäältä …

(Sinulla saattaa näkyä nuo pisteet kännykässäsi eri kohdassa)

2. Valitse Säädä esikatselua.

3. Klikkaa sovita.

(Tässä kuvassa ei vielä Sovita-sanaa ole painettu eli näkyy vielä se väärä ruma rajaus, jonka Instagram on vanhoille neliökuville automaattisesti tehnyt)

4. Nyt pystyt painamaan myös tuota Tausta sanaa eli vaihtamaan myös taustan väriä.

Eli tässä vielä ennen Tausta-sanan painamista näkyy ylhäällä ja alhaalla valkoista.

5. Kun painat Tausta-sanaa, saat halutessasi taustan myös mustaksi.

Jätin tämän mustan värin itse päälle, oli kauniimpi. Ja lopuksi painat vaan Valmis ja toista sama muille haluamillesi vanhoille postauksille.


Art director vinkkaa: muista myös nämä!

  • Unohda Instagramin profiilissa täydellisyyden tavoittelu. Kaikenlaiset profiiliruudukon täydelliset palapelit ovat niin vanha juttu. Sisältöjä kulutetaan sitä paitsi ensisijaisesti aivan muuta kautta kuin tilisi profiiliruudukon kautta. En missään nimessä suosittele yhdellekään tilille tai yritykselle sitä, että taitat kaikki vanhat feedin neliöpostaukset uuteen kokoon. Sen sijaan käy läpi sellaiset vanhat postaukset läpi, joissa sanat tai esim. päät kuvissa katkeavat hassusti ja korjaa vain ne yksitellen käsin Instagramissa yllä olevilla ohjeilla. Samalla voit arkistoida vanhoja postauksia pois muiden näkyvistä, joissa on esim. vääriä päivämääriä tai hintoja. Ja käytä sun aika ja energia sitten uusien postausten suunnitteluun uudella koolla. Tai tilaa uusien pohjien tekoon apua ulkopuoliselta graafikolta.

  • Uudellakaan pystymmällä kuvakoolla ei tekstielementtejä kannata laittaa aivan reunaan, yleisohjeena somen muuttuvissa linjauksissa on se, että pidä tärkeät elementit aina keskellä!

  • Tiedän, että monelle tekijälle itselleen se profiiliruudukon kauneus saattaa olla tärkeä, mutta tilisi seuraajille on paljon tärkeämpää se, onko postauksesi kiinnostava syötteessä tai näkeekö kuvassa olevan otsikon lukea profiilista. Muille ei ole siis tärkeää se, mikä kuva on minkäkin kuvan vieressä tilisi profiilissa tai millaisen täydellisen värikombon ne vierekkäin muodostavat.

  • Pystykuvamuutos on brändillesi parempi asia! Kun teet jatkossa feediin tulevia postauksia oikeaan uuteen kokoon, tuo uusi pystympi koko vie myös kuvavirrassa enemmän tilaa kuin aiempi matalampi neliökoko, sillä kännyköiden ruudutkin ovat pystyjä. Pystykuvaan mahtuu taittaa myös enemmän!

  • Älä ala paniikissa tekemään kaikkea uusiksi vaan keskity uuden tekemiseen. Muista hyödyntää myös graafikoita uusien pohjien teossa. Kun tilaat brändille graafista suunnittelua ammattilaiselta, esim. somekuvissa otetaan tällöin huomioon kaikki ne tärkeät asiat, jotka somekuvaan vaikuttavat: brändisi ilme, kohderyhmä, saavutettavuus (värit, fontit jne.), nuo suosituskoot ja myös somealustan suoja-alueet eli mihin kohtaan ikonit sijoittuvat. Kysy matalalla kynnyksellä apua! Studio Behm auttaa yrityksiä ja liittoja Instagram-pohjien kanssa, jotka on tehty joko InDesignilla, Photoshopilla tai Adobe Express-ohjelmalla.


Opitko uutta? Vinkkaa postaus somessa tai viestinä myös kavereille tai kollegoille, jotka miettivät samaa! Jaa silloin tämän postauksen nettisivuosoite ystävällesi:

Suora linkki tälle sivulle on:
www.studiobehm.com/blogi/instagram-kuvakoko-2025


Tule seuraamaan @studio_behm tiliä Instagramin puolelle!

Joko seuraat Studio Behmiä Instagramissa? Jos olet Studio Behmin sisältöjen fani ja haluat varmistaa, että näet somevinkkejä + art directorin visuaalisia vinkkejä, tule kurkkaamaan @studio_behm tili!

Instagram-tili @studio_behm on mainostoimisto Studio Behmin sometili, jossa sisältöä päivittää art director ja kuvittaja Niina Behm. Miksi Studio Behmiä kannattaa alkaa seuraamaan?

  • Jaan tilillä paljon vinkkejä sisällöntuottajille ja yrittäjille Instagramin uusista ominaisuuksista ja oikoreiteistä, jotka liittyvät Instagramin sisällöntuotantoon tai visuaalisuuteen juuri art directorin näkökulmasta. Olen tehnyt työkseni graafista suunnittelua ja visuaalista konseptointia yli 18 vuotta, Instagramiin jo yli 10 vuotta ja auttanut useita yrityksiä loistamaan brändin omalla äänellä juuri Instagramissa.

  • Löydät tililtä aina myös uusimmat tarjoukset ja vinkit graafisen suunnittelun ja visuaalisen ilmeen tilaamiseen. Autan yrityksiä, liittoja ja järjestöjä ympäri Suomen eli yrityksesi voi sijata missä päin Suomea tahansa. Postaukset voivat liittyä esim. brändiväreihin, fontteihin, logosuunnitteluun tai vaikka somesisältöjen luovaan ideointiin ja konseptointiin.

  • Oma taustani on aikakauslehtien AD:na ja autan yhä mediataloja, liittoja ja mainostoimistoja aikakauslehtien visuaalisuudessa niin painotuotteista somekonseptointiin. Jos aikakauslehtien aihepiiri kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti seurailla postauksia myös Instagramin puolella!

  • Vai oletko löytänyt minut kuvitusteni kautta? Teen kuvituksia kotimaisille brändeille ja nostan uusia kuvitustöitä usein myös Instagramin puolelle.


Visuaaliset ilmeet ja brändi-ilmeen freesaukset

Tilaa brändillesi visuaalinen ilme Studio Behmiltä.

Etsitkö art directoria tai mainostoimistoa brändi-ilmeen uudistukseen tai visuaalisen ilmeen konseptointiin aivan uudelle brändille? Vai etsitkö mainostoimistoa vain yhteen brändi-ilmeen palaseen? Mietitään juuri sinun brändisi tilanteeseen sopivat palaset mukaan!

Studio Behm on apunasi kaikissa näissä brändi-ilmeen palasissa ja kaikki työt onnistuvat laadukkaasti etänä niin yrityksille, liitoille kuin yhdistyksille, joilla on y-tunnus:

brändivärit / logosuunnittelu / brändifonttien haku / kuvalinjaus / brändikuvitukset ja graafiset elementit / graafisen ohjeistuksen eli brandbookin taitto ja päivitys

Kurkkaa lisää täältä.


Studio Behm auttaa yrityksiä Instagramin visuaalisessa brändäyksessä & graafisessa suunnittelussa

Somegraafikko, Instagram-pohja, Instagram-mallipohja, someilme, graafinen suunnittelu Instagram, Instagram visuaalinen ilme, Instagram ilme, Instagram graafikko, art director Niina Behm, mainostoimisto Studio Behm, brändi-ilme, brändiväri, Instagram

Onko yrityksesi brändi laadukas, ekologinen, rohkea, hassu, lempeä tai alansa edelläkävijä (tai mitä tahansa muuta upeaa!), mutta brändisi oma ääni ei vielä välity muille Instagramissa? Instagram-tilisi saattaa tällä hetkellä koostua irrallisista ilmais-pohjista, fonteista tai tyyleistä ja brändin näköinen punainen lanka vielä puuttuu? Käytätkö paljon omaa aikaa irrallisten pohjien etsimiseen?

Somegraafikko, Instagram-pohja, Instagram-mallipohja, someilme, graafinen suunnittelu Instagram, Instagram visuaalinen ilme, Instagram ilme, Instagram graafikko, art director Niina Behm, mainostoimisto Studio Behm, brändi-ilme, brändiväri,

Mitä jos ratkottaisiin brändisi ääni esille myös Instagramiin ja sometiimillesi sopivaksi? Studio Behm auttaa ratkomaan Instagramin visuaalisuutta aina jokaisen brändin omalla äänellä useiden visuaalisten palveluiden avulla. Voit tilata niistä vain yksittäisen palasen ja kaikki työt onnistuvat minne päin Suomea tahansa yrityksille, liitoille ja järjestöille, joilla on y-tunnus.

Studio Behmin graafisen suunnittelun palvelut Instagramiin

  • Fontit ja värit Instagramiin (Jos ne puuttuvat kokonaan/ovat unohtuneet alkuperäisestä brändioppaasta/printin fontit eivät taivu someen)

  • Brändiopas somekulmalla (Josta voi helposti kurkata, mikä värikoodi, mikä fontin nimi ja koko, suoja-alue jne.)

  • Template-pohjat eli Instagram-mallipohjat (indd- ja psd-muotoihin, huom. ei Canva-pohjia)

  • Postausvalmiit kuvat Instagramiin (Eli autan myös postausten ideoinnissa ja kuvahaussa)

  • Someen soveltuvat logot (Ei siis niitä ohuita kaunoja, joita ei kukaan näe profiilikuvista)

  • Somemainosten taitto sisältäen myös kuvahakua & kuvankäsittelyä

  • Instagram-tarinoiden konseptointi (esim. mitä Ig-fontteja suosittelen brändillesi)

  • Kohokohtien kansikuvat ja kuvitukset

  • Vektori- ja kollaasikuvitukset ja GIF:t someen

    Lisätietoa, esimerkkitöitä ja suosituksia Studio Behmin Instagramiin suunnatuista visuaalisista palveluista löydät täältä www.studiobehm.fi/instagram-artdirector

Somegraafikko, somepohja, someilme, graafinen suunnittelu sosiaalinen media, Instagram visuaalinen ilme, Instagram ilme, Instagram graafikko, art director Niina Behm, mainostoimisto Studio Behm, brändi-ilme, somevärit, Instagram värit, brändivärit.

Onko brändillesi määritelty jo juuri Instagramiin soveltuvat värit ja sävyt? Jos brändiuudistus on aikoinaan tehty ilman somekulmaa, brändioppaastasi saattaa löytyä vasta painotuotteisiin soveltuvat fontit ja värit, ei juuri Instagramiin sopivia fontteja ja värejä. Mainostoimisto Studio Behm auttaa Instagramin graafisessa suunnittelussa ja brändi-ilmeissä. Kurkkaa lisää täältä: www.studiobehm.fi/instagram-artdirector.


Etsitkö luottograafikkoa, taittajaa tai kuvittajaa? Kurkkaa työnäytteitäni portfoliosta.
Lue lisää täältä!

Uusi logo haaveissa yritykselle? Lue täältä lisää Studio Behmin logopaketeista.
Kurkkaa lisää täältä!


Haussa kokenut taittaja tai etsitkö kuvittajaa brändillesi?

Etsitkö kokenutta graafista suunnittelijaa tai art directoria avuksi taittotyöhön, kuvaeditointiin tai kuvankäsittelyyn? Tai art director-tasoista graafista suunnittelijaa tuuraamaan omaa taittotiimiä tai vetämään lehtiuudistusta? Tai kenties taittamaan oppaan tai hankkeen raportin saavutettavaan muotoon? Studio Behm auttaa yrityksiä etänä esitteiden, katalogien ja lehtien visuaalisuudessa. Studio Behmin kautta onnistuu niin luova ideointi, kuvahaku, kuvaeditointi, kuvankäsittely, taitto, painoon laitto, somekuvien versiointi, uutiskirjekuvien versiointi jne.

Pääset tutustumaan Studio Behmin palveluihin täällä.

Saavutettavien pdf-muotoisten oppaiden ja raporttien taittojen tilaamisesta olen kerännyt lisätietoa tänne.

Vai kaipaatko johonkin viestintään, mainontaan tai julkaisuun modernia kuvitusta? Kurkkaa Studio Behmin kuvitusportfolio täältä.

Tuliko mieleen taittotyö, johon kaipaisit apua? Kysy lisää matalalla kynnyksellä!


 
Edellinen
Edellinen

3 asiaa, jotka teen työpäivissäni nykyisin omalla tavallani.

Seuraava
Seuraava

Art directorin vinkki! Tee itse helposti hymynaama, nuoli ja sydän Instagramin tarinoihin tekstityökalulla eli kännykkäsi näppäimistöllä!